Uue ajakirja sünd

Uue ajakirja sünd

Viimastel nädalatel on olnud palju asjaajamist - kohtumisi, arutlemist, edasi-tagasi e-kirjade vahetamist ja ideede paika loksutamist. Ja kõik see on toonud endaga uue ajakirja saamise detailidesse rohkem valgust. Selgeks on saanud, et Hingele Pai esimene number sünnib kevadel, õigemini juba veebruari lõpus! Oleme väga elevil, sest tegu saab olema ka reklaamivaba ajakirjaga - tõelist headust paksult täis. Eesti autorite, fotograafide ja illustraatorite originaallooming, mis inspireeriks ja annaks ideid, mõtteid ja teadmisi veelgi täisväärtuslikumaks eluks. Töö käib meie väikeses tiimis usinalt ja ka kaasautorid klõbistavad just praegu oma klahvidel kõige intensiivsemalt.

Nüüd olen Marju ka tõmmanud oma juba kaks kuud kestnud töörütmi kaasa ja ta teatab mulle juba mitmendat ööd, et enne kella 1 magama ta ei saa. Ka kujundaja on sama kellaajani oma tööpostil. Ja siis, kui mina ärkan, on Marju just tund aega offline'is olnud ja saan värskelt tema vahepealsed mõtted üle lugeda, üldiselt noogutada, vahel imestada, vahel üllatuda. Marju on lihtsalt nii sorav kogu tehnoloogia küsimustes, nii et ma tunnen end tema kõrval nagu vanaema!

Tundub, et märtsini on justkui aega küll, aga tegelikult on juba pehmelt öeldes päris kiire. Päeval kohtumised trükikojaga, kandefirmaga, tellimuste süsteemi haldajaga, poodidevõrguga, erinevate koostööpartneritega... Samal ajal toimuvad intervjuud põnevate inimestega, kelle tegemised teevad hingele pai ja kelle lood tulevad esimesse ajakirja. Õhtuti lihvime artikleid ja püüame paika saada näidiskaane kujundust. Tegemist jagub ja oeh... põnevust ikka ka!

Sest et - tatatataa - detsembri algusest saab hakata Hingele Paid juba ka ette tellima!

Selitatud või ehk ghee

Selitatud või ehk ghee

Iga hüvastijätt on millegi uue algus

Iga hüvastijätt on millegi uue algus