Kersti Heinloo aeglane mood

Kersti Heinloo aeglane mood

Võin julgelt astuda suhtesse kõiksuguste mustrite, materjalide ja värvidega. Siiski üks piirang mul on: mu garderoobis pole ühtegi püksipaari peale spordidresside.

Kui mu noorem poeg nägi mind ükskord teksades, siis ta lausa võpatas ja kommenteeris nördinult, et näen välja nagu mees. Selle valiku on tinginud eelkõige mu armastus seelikute ja kleitide vastu, aga ka mu kehakuju. Laiad puusad ei soosi pükste kandmist.

Mu ilumeel on püsinud suhteliselt sarnasena juba teismeeast peale. Mulle meeldib sobitada esmapilgul sobimatuid riideid, olulisel kohal on mugavus. Ma armastan kõiki värve. Just hiljaaegu hakkas mu garderoobi tekkima kollane. Seda oli väga huvitav avastada, enne oli mind vallutanud elektrisinine.

Meeleolust sõltub palju ja ka energiahulgast, mis mul parasjagu kehas leidub. Nii meeldib mulle vahel provotseerida ja teisel hetkel nähtamatu olla. Ka käsitöö tegemine sõltub tuule suunast ja tähtede seisust. Reegleid pole, leiutan, miksin ja fantaseerin.

Tavaliselt ma uusi riideid ei otsi. Minu jaoks on poodides käimine kohutavalt tüütu ja seetõttu tekivad mulle riideesemed juhuslikult. Võin ootamatult midagi leida teise ringi poest või mõne tuttava moekunstniku kollektsioonist. Hetkel ihalen mõnda Roberta Eineri kleiti, aga rahakott on selle jaoks veel pisut ahtake.

Ma vaatan üsna palju moodi. Lemmikud on Elie Saab, Alexander McQueen, Vivienne Westwood. Ka Eesti moekunstnike kollektsioonide vastu tunnen huvi. See ei tähenda aga üldse mingite trendide järele jooksmist. Ma lihtsalt olen lummatud sellest kunstivaldkonnast puhtalt esteetilisest naudingust.

Tekst Kersti Heinloo, fotod Triin Maasik, meik ja soeng Küllikki Pert

Täname Sind, et oled siin...

Teadliku elustiili ajakiri Hingele Pai on reklaamivaba ja puhas autorilooming – 100% käsitöö. Väldime tasulisi veebiartikleid, tuues elukvaliteeti parandavat infot sinuni läbi siira, elulise perspektiivi. Selline maksimaalse kvaliteediga lähenemine on ajamahukas ettevõtmine, mis vajab ka palju ressursse, olgu see siis raha või energia näol. 

Kuna meie ajakirjas reklaamitulusid pole, sõltume otseselt meie tellijatest.

Mesilaste kombel kogume mõne euro haaval kokku iga kvartal viiekohalise summa, mida ühe numbri väljaandmine meie kuludes tähendab. Nullis meie uudne ja natuke hullumeelne ettevõtmine veel ei ole. Aga me teeme seda ajakirja, sest usume, et teadlikult elades on võimalik parandada nii iseenda kui ka oma lähedaste ning seeläbi ka kõigi meie käekäiku ja igapäevaelu. Rõõm on tõdeda, et neil, kes on Hingele Pai enda jaoks juba avastanud, on vaid häid sõnu:

"Ma teadsin ammu, et see peab üks eriline ajakiri olema, aga et ta nii hea on, ma ei suutnud esiti kohe uskudagi. Nii ilus ja helge. Paber ei kriiska näkku ja lehekülgedelt leiab reaalselt puudutavaid tekste," kirjutab lugeja Teele.

Et saaksime korra igal aastaajal tuua lugejateni uue mahuka ja sisuka väljaande, oleme väga tänulikud, kui Sinagi soovid meile hoogu anda ja Hingele Pai edaspidigi võimalikuks teha:

Triinu Taul: loovuse kingitused minu elus

Triinu Taul: loovuse kingitused minu elus

Aitab tuule tallamisest

Aitab tuule tallamisest