Hingele Pai aastatellimusega kingiks roheline supertoiduainete segu

Hingele Pai aastatellimusega kingiks roheline supertoiduainete segu

Hingele Pai teine ehk suvenumber on juba paari nädala pärast minemas trükki! Oleme päris põnevil, sest see saab täis värvi, põnevaid ideid ja nii mõndagi uut! Ning meil on heameel teiega jagada, et Hingele Pai suvenumbri tellimine on avatud! Kas oled oma pai juba ette tellinud? 

Tellimuse saad teha siin: hingelepai.ee/telli

Lisaks on meil rohelisi tervistavaid uudiseid – nüüd tuleb Hingele Pai aastatellimusega kaasa sinu tervist turgutama ka Boost Yourselfi supertoitude smuutisegu!

Boost Yourself on kahe Saaremaa mehe ettevõtmine, mis sai alguse nõrgast tervisest ja pidevast väsimusest. Hingele Pai aastatellimusega kingime sulle ettevõtte ühe asutaja Sveni smuutiretsepti ja pakikese Green supertoiduainete segu, millega saab tõsta oma smuuti toiteväärtust mitmekordselt. Segus on mõnepäevane kogus rohelist (20 g), mis aitab hoida luid tugevana, hoolitseb silmade tervise eest, aitab väsimuse vastu, toetab lihaste arengut, parandab ajutegevust, kiirendab ainevahetust ja tasakaalustab keha pH taset.

Ikka selleks, et nii vaim kui keha püsiks terve.

Boosti smuutisegu tuleb koos Hingele Pai suvenumbriga mugavalt sinu postkasti, kui vormistad ajakirja aastatellimuse enne 8. maid. hingelepai.ee/telli

Maitsvaid ja mõnusaid hommikuid!

 

Reklaamivaba ajakiri – kuidas see on võimalik?

Reklaamivaba ajakiri – kuidas see on võimalik?

Kuidas Hingele Pail läheb?

Kuidas Hingele Pail läheb?