Inspireerivad ettevõtjad "Elu Kutse" rubriigis Hingele Pai kevadnumbris

Inspireerivad ettevõtjad "Elu Kutse" rubriigis Hingele Pai kevadnumbris

"Isiklik areng ei tohi kunagi varju jääda," teab oma kogemusest soovitada videograaf Toomas Vardja ajakirja Hingele Pai neljandas rubriigis, Elu meie ümber, milles keskendume suuresti eneseteostusele.

Kevadnumbris tutvustame kolme ettevõtjat, kes armastavad oma tööd ja kes on meidki oma ettevõtlikkuse ja kirgliku tegutsemisega inspireerinud.

Vaibakunstnik Leeda Otsal olen Ida-Virumaal ise külas käinud ja kahe vaibarulliga tagasi koju tulnud. Mäletan, kuidas Rakverest edasi sõites hakkasid maisipõllud, mida ma Eestis mujal pole näinud – tegime lapsega lausa peatuse ja ostsime ka tee ääres tädikeselt kõik viimased kaheksa kilo mustikaid ära. Tänagi veel saime mustikakooki.
Lisaks Leedale jutustavad oma loo videograaf Toomas Vardja ja kokandusportaali looja ja eestvedaja Pille Petersoo – kõik kolm jagavad oma kogemusi, ka õppetunde, mis nende elu kutse teel siiani on ette tulnud ning neid veelgi tugevamaks teinud.

Just sel nädalal pildistab Marju aga juba suvenumbri jaoks meie lemmikuid inspireerivaid ettevõtjaid!

Fotod: Kati Vaas, Annika Metsla, Marju Randmer-Nellis

LUGEJAKÜSITLUS: ootame sinu muljeid Hingele Pai esmanumbri kohta

LUGEJAKÜSITLUS: ootame sinu muljeid Hingele Pai esmanumbri kohta

Kunstnik Kristiana Pärn ja tema tööd Hingele Pai kevadnumbris

Kunstnik Kristiana Pärn ja tema tööd Hingele Pai kevadnumbris